Háromra mindenki jól érzi magát! 1, 2... - Rozalla – Everybody’s Free 2016 - Video Disco

Florian Kempers feat Rozalla – Everybody’s Free 2016 – Video Disco


Minden vágyam, hogy a barátaimmal kivonuljak a huzatos sivatagba és egy kanapé körül bulizzak. Hát nem! Amennyire jó lett a feldogozás, annyira sikerült eltolni a videót.


Who the fu@k is Florian Kempers?


Véleményem szerint egy újrakezdőről lehet szó. A fotója alapján nem egy mai teenager. Közösségi felületeiről mégsem lehet semmit megtudni róla. A Facebook profilja tavaly decemberben indult, alig van követője az Instagramon, és a Twitteren, semmi információt nem tartalmaz a weboldala sem. Soundcloud profilja is csak ezt az egyetlen felvételt tartalmazza.


Sikerült összekukáznia egy Rozalla feldolgozást 1991-ből. Az Evereybody’s Free szinte minden országban a csúcs közelébe kúszott fel 91-92-ben, de első helyezést csak a US Billboard Hot Dance/Club Play Chart-on tudott elérni.


A 2002-es remix verzió már nem lett ekkora siker, kíváncsian várom, hogy az idei próbálkozás meddig repíti ezt a retró dalt.


A zenei feldolgozás jól sikerült. A stílusa teljesen beleillik a Kontor kiadó jelenlegi deepes arculatába. Játszható, sőt az a kis plusz betét amit Florian belecsempészett, kifejezetten jót tett a dalnak. a videóra viszont látszik, hogy nem sok pénz jutott.

Ennek megfelelően nem is szól semmiről, csak hogy háromra mindenki bulizzon a sivatagban egy magányos kanapén. Ez így elég erőltetett, de legalább a forgatási helyszínért nem kellett fizetni. Hiába a szép kamera képek, a videó összességében szánalmas. Arra jó, hogy  a Video Disco Műsorban valami mozogjon a képernyőn a dal játszása közben. Kár érte, mert a VDM értékelésben egész jó pontszámot kapna, ha nem húzná le a videó.


Emlékszel még az eredetire?

  icon-download

Innen tudod a videót ingyen letölteni.

Az új klip már a Video Disco Műsor programjában is megtalálható.Rendelj Te is Video Disco Műsort!


A teljes cikket itt tudod elolvasni, és a videót megnézni:
Háromra mindenki jól érzi magát! 1, 2... - Rozalla – Everybody’s Free 2016 - Video Disco

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése